تابه گریل چدن خام و هر آنچه که باید بدانید!

چرا به یک تابه گریل چدن خام نیاز دارید؟

کوره های چدن خام برگشتند! نه اینکه واقعاً آنها را ترک کرده‌ بودیم، اما یک تابه گریل چدن خام واقعاً می‌تواند روزهای سرد را کمی تلخ‌تر کند و صاحبان بدون حیاط خلوت هر زمان که بخواهند، لذت خوردن کباب‌شان را دریافت کنند.

بنابراین اگر در فید فیسبوک و اینستاگرام خود با دستور العمل های کباب وسوسه انگیز و غذاهای برگر کبابی آبدار بمباران شده اید، گریل های چدن خام بزرگترین کمک برای شما هستند. بنابراین بیایید مستقیماً به این موضوع بپردازیم که چرا باید این ظروف را در آشپزخانه خود داشته باشید.

1. آشپزی سالم تر برای یک وعده غذایی مغذی

انتخاب مورد علاقه ما تابه گریل مربعی چدنی 30 سانتی متری است. به عنوان یک ظروف پخت و پز چدن خام، در آزاد کردن آهن طبیعی خالص در غذای شما شگفت انگیز است. تابه گریل چدن خام به عنوان یک گزینه مقرون به صرفه و راحت برای افزودن مواد معدنی آهن به وعده های غذایی شما عمل می کند، که برای کسانی که در حال حاضر از مکمل های آهن استفاده می کنند عالی است.

میزان جذب این آهن های طبیعی که در یک تابه چدن خام تولید می شوند به اسیدیته غذا و همچنین زمان پخت بستگی دارد. بنابراین اگر کمبود آهن دارید، نباید به طور کامل به این ماهی تابه ها تکیه کنید، بلکه از آن برای تقویت آهن در رژیم غذایی خود علاوه بر مصرف غذاهای غنی از آهن استفاده کنید.

2. بادوام و مادام العمر

تابه‌های کبابی چدن خام که اغلب به‌عنوان پادشاه ظروف آشپزی شناخته می‌شوند، در صنعت آشپزی برتری دارند. علیرغم پیشرفت های تکنولوژیکی جدید و ورود ظروف بسیار موثر، تابه گریل چدن خام به دلیل دوام، بهتر از اکثر ظروف روکش دار موجود در بازار طبخ می کند. چدن خام یک سرویس پخت و پز بادوام تر است، زیرا می توان از آن در حرارت بالا استفاده کرد و می تواند مضرات استفاده زیاد از ظروف فلزی پخت و پز در زمان بلند را کنترل کند.

3. حفظ حرارت عالی

این واقعیت که آنها می توانند دمای بالا را حفظ کنند، آنها را به ظرف پخت عالی در آشپزخانه برای کباب کردن یا پخت تبدیل می کند. توانایی پخت با چدن خام روی حرارت بالا به شما این امکان را می دهد که استیک و مرغ را به خوبی تفت دهید، در حالی که حفظ گرما باعث گرم نگه داشتن غذا برای سرو تا میز می شود.

براونی ذوب شده تابه ای و پای سیب کلاسیک آمریکایی دو دسر پخته شده اند که برای سرو در تابه های چدنی شما عالی هستند.

raw cast iron grill pan 2 1024x570 - تابه گریل چدن خام و هر آنچه که باید بدانید

4. سخت و همه کاره

ما دوست داریم که این تابه ها بسیار همه کاره هستند و می توان آنها را تقریباً در هر منبع گرمایی استفاده کرد: گاز، القایی، سرامیک، هالوژن، برق و حتی آتش کمپ!
آنها همچنین فوق العاده سفت هستند، می توانید از آنها در فرهای معمولی استفاده کنید و همچنین با ظروف فلزی روی حرارت زیاد بپزید، در صورتیکه اکثر تابه های نچسب نمی توانند جان سخت باشند.

تفاوت بین تابه گریل چدن خام و چدن میناکاری شده چیست؟

چدن خام نسبت به روغن‌های پخت و پز مقاوم‌تر و جاذب‌تر در برابر حرارت است تا طعمی منحصر به فرد و نچسب طبیعی ایجاد کند. Lodge و Pyrolux دو چدن خام هستند که می توانید در حرارت بالا از آنها استفاده کنید. نقطه ضعف چدن خام این است که برای حفظ این نچسب طبیعی نیاز به چاشنی منظم برای نگه داری دارد.

چدن لعابی دارای پوششی براق از لعاب است که از زنگ زدن آن جلوگیری می کند. عالی به نظر می رسد و نیاز به چاشنی برای نگهداری را از بین می برد زیرا روکش سطح پخت نچسبی را فراهم می کند. نقطه ضعف تابه های چدنی لعابی این است که باید روی حرارت کمتر (فقط حرارت کم تا متوسط) استفاده شوند تا به سطح پخت لعابی آسیبی نرسد.

قبل از استفاده از چدن خام خود چه باید کرد؟

قبل از استفاده از ماهیتابه چدنی مطمئن شوید که آن را مزه دار کرده اید. فرآیند چاشنی یک لایه ریز از چربی پلیمریزه ایجاد می کند تا یک پوشش طبیعی نچسب ایجاد کند که با استفاده به بهبود ادامه می دهد. با این حال، دانستن آن بسیار خوب است؛ که تولیدکنندگان بزرگ چدن مانند Lodge این مرحله را برای شما حذف می‌کنند و از قبل آماده می‌شوند، به این معنی که آماده استفاده از جعبه است. شما هنگام خرید ماهیتابه خود را چشانی زده شده تحویل می گیرید.

Guide to choosing modern kitchen cabinets 2 150x150 - تابه گریل چدن خام و هر آنچه که باید بدانید بیشتر بخوانید: راهنمای جامع و ارائه نکاتی برای انتخاب کابینت برای آشپزخانه‌های مدرن

اگر می خواهید حال و هوای آشپزی حیاط خلوت ویلای خود را در آشپزخانه داخلی خود داشته باشید، در اینجا چند نکته ضروری درمورد نحوه استفاده از تابه گریل چدنی خام وجود دارد که باید بدانید.

نحوه استفاده از تابه گریل چدنی خام

1. تابه گریل چدنی خام خود را از قبل گرم کنید

کم کم به مدت حداقل 5 دقیقه روی حرارت متوسط رو به بالا قرار دهید و هر چند وقت یکبار آن را بچرخانید. این به طور قابل توجهی از ایجاد لکه های داغ که می تواند برخی از قسمت های گوشت را بیش از حد بپزد یا بسوزاند، بدون اینکه روی قسمت های دیگر غذا تأثیر بگذارد، جلوگیری می کند.

یک بررسی سریع دما انجام دهید تا ببینید آیا تابه به اندازه کافی گرم است تا شروع به اضافه کردن گوشت کنید. قطرات آب را در تابه بریزید تا ببینید آیا بلافاصله تبخیر می شود یا خیر. اگر چنین است، تابه گریل شما آماده است.

توجه: وقتی ماهیتابه شما به درستی از قبل گرم شده باشد، لبه های زغالی شده خوبی روی گوشت و سبزیجات خود خواهید داشت، از جمله طعم معطر! این باعث می شود طعم غذای شما بیشتر شبیه غذای تازه ای باشد که از کباب پز بیرون آمده است.

2. کمی روغن اضافه کنید

کمی روغن نباتی (یا روغن کانولا) در تابه بمالید تا یکدست شود. همچنین از چسبیدن غذا بر روی برجستگی ها جلوگیری می کند و ظاهر متقاطع دوست داشتنی روی غذایتان به شما می بخشد.

3. شستن دست با صابون

تابه گریل خود را با مواد شوینده ملایم با استفاده از یک برس نایلونی یا اسفنج بشویید تا تکه های چسبیده را از بین ببرید. توصیه می کنیم برای انجام این کار از برس ظرفشویی ابری و نرم استفاده کنید. در کل برای شستن چدن خام خود از پد استفاده کنید زیرا می تواند به چاشنی تابه گریل آسیب برساند.

نکته بسیار مهم: از استفاده از ماشین ظرفشویی و سیم ظرفشویی فلزی خودداری کنید.

4. به سرعت و به طور کامل خشک کنید

برای جلوگیری از زنگ زدگی، قبل از افزودن روغن، از خشک شدن کامل تابه چدنی خود اطمینان حاصل کنید. برای اطمینان از خشک شدن کامل آن از پارچه یا دستمال کاغذی بدون پرز استفاده کنید.

5. با یک لایه نازک روغن مالش دهید

یک لایه نازک و سبک از اسپری چاشنی یا روغن گیاهی را در سراسر تابه پخش کنید تا یک فصل خوب و آماده برای استفاده حفظ شود.

نوش جانتان اگر می خواهید یک ماهیتابه چدنی بخرید که سالیان زیاد برایتان خاطره بسازد روی لینک کلیک کنید.


تالیف:
فروشگاه اینترنتی آ.اس.پ (اقتباس از مقاله‌ای از Everten)
در صورت استفاده از این مقاله، نام و آدرس فروشگاه اینترنتی آ.اس.پ را به عنوان منبع ذکر کنید.